Πως δουλεύουμε

Γνωρίστε μας καλύτερα

Η επιλογή των πελατών μας να συνεργαστούν μαζί μας και η διάθεσή τους να μας επιλέγουν σταθερά σαν έναν μακροχρόνιο προμηθευτή των καταστημάτων τους,
στηρίζεται στους βασικούς πυλώνες της εμπιστοσύνης και συνέπειας που απολαμβάνουν.
Η προσήλωση στις ανάγκες της αγοράς, η άριστη τεχνική γνώση των εργαλείων, καθώς και η ευελιξία, χαρακτηρίζουν τον τρόπο που λειτουργούμε.
Η αφοσίωση και το πάθος που επιδεικνύουν όλοι οι άνθρωποί μας, προσθέτουν επιπλέον αξία στην επαγγελματική μας πρόταση.

Δείτε παρακάτω ποια είναι τα βήματα της επιτυχημένης συνεργασίας μας μαζί σας και...
ελάτε να συνεργαστούμε!Βήματα επιτυχημένης συνεργασίας

1. Γνωριμία: Κάποιος απο τους εξειδικευμένους πωλητές μας, επισκέπτεται το κατάστημα σας και συζητά μαζί σας παρουσιάζοντας την πιθανότητα συνεργασίας.
Διερευνά τις ανάγκες και επιθυμίες σας και σας παρουσιάζει αναλυτικά την εταιρία και τα προιόντα της.

2. Έναρξη συνεργασίας: Σε αυτό το στάδιο πλέον ξεκινά η ροή των παραγγελιών σας και η αποστολή των ετοιμοπαράδοτων προϊόντων απο το stock της αποθήκης, χρησιμοποιώντας το πρακτορείο της αρεσκείας σας.

3. Ανάπτυξη καταστήματος: Ένα απο τα βασικά συστατικά της συνεργασίας μας είναι η βοήθεια και συμβουλευτική στην ανάπτυξη του καταστήματος σας, με στόχο την απο κοινού εξέλιξη.Η πορεία μέχρι το κατάστημά σας

 Κατά τη διάρκεια της επαφής σας με τον εξωτερικό ή εσωτερικό πωλητή μας, εισάγεται αυτόματα στο σύστημά μας η παραγγελία σας.
Γίνεται έλεγχος για τυχόν είδη που έχουν προκύψει από backorders και κατόπιν έγκρισής σας, ολοκληρώνεται η τελική φόρμα της παραγγελίας.


 Αυτόματα πλέον το Πρόγραμμα Logistics (WMS) που διαθέτουμε, ενημερώνεται με την παραγγελία σας η οποία είναι πια στην ουρά εξυπηρέτησης.
Τα είδη της παραγγελίας συλλέγονται με τη χρήση ασύρματου τερματικού RF Scanner, ώστε να διασφαλίζεται η αποστολή χωρίς λάθη και αστοχίες.


 Aφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της συλλογής, γίνεται περαιτέρω έλεγχος από έμπειρους αποθηκάριους με χρήση προηγμένου τεχνολογικού εξοπλισμού.
Έτσι, είμαστε απόλυτα σίγουροι και μειώνουμε στο ελάχιστο την πιθανότητα λάθους.


 Τα προιόντα σας είναι πλεόν έτοιμα για τιμολόγηση και συσκευασία.
Χαρακτηριστικό της διαδικασίας συσκευασίας είναι οτι γίνεται με τρόπο που να εξασφαλίζει την οικονομικότερη και ασφαλέστερη αποστολή των προϊόντων προς εσάς.Η Ομάδα μας

Δημιουργικοί, τεχνικά καταρτισμένοι, πελατοκεντρικοί, χαρούμενοι και αποτελεσματικοί, οι άνθρωποι της εταιρίας μας είναι πλέον μια οικογένεια!


Οι άνθρωποί μας στο customer service πάντα πρόθυμοι και έτοιμοι να μιλήσουν μαζί σας, εγγυώνται την άμεση εξυπηρέτηση και δίνουν λύση σε κάθε ζήτημα.

    

Οι άνθρωποί μας που είναι υπεύθυνοι για την προετοιμασία και αποστολή των παραγελιών φροντίζουν πάντα για την ασφαλή και χωρίς αστοχίες παράδοση των εμπορευμάτων σας.

    

Οι άνθρωποί μας στο τμήμα πωλήσεων κάνοντας χιλιάδες χιλιόμετρα για να βρεθούν κοντά σας, διερευνούν τις ανάγκες της αγοράς και συστήνουν προτάσεις συνεργασίας αμοιβαίου οφέλους.