Σχετικά με εμάς

Η εταιρία


Η ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ Ο.Ε. - PATCO αποτελεί την πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία εισαγωγών και διανομής εργαλείων χειρός στην Ελλάδα.
Συνδυάζοντας τη μακρόχρονη εμπειρία και οικογενειακή παράδοση, με την κουλτούρα της συνεχούς βελτίωσης, η εταιρία μας εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους διοίκησης, που την καθιστούν πολύτιμο και αξιόπιστο συνεργάτη.

H ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ ΟΕ - PATCO δραστηριοποιείται στη χονδρική πώληση και διανομή εργαλείων χειρός, απο το 1985.
Μέσα στα χρόνια, διατηρώντας πάντα την προσήλωση στον πελάτη, έχει εξελιχθεί σε έναν απο τους σημαντικότερους Έλληνες προμηθευτές εργαλείων.
H προμήθεια και διανομή προϊόντων, η τεχνική υποστήριξη και η συμβουλευτική πώληση που προσφέροναι απο την εταιρία μας, συνιστούν μια ολοκληρωμένη πρόταση για τους πελάτες μας, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών.

                              
 

Οι λύσεις που προτείνουμε


Οι πελάτες μας επωφελούνται απο την τεχνογνωσία και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. 

Η πρότασή μας στην αγορά περιλαμβάνει είδη τεχνικού εξοπλισμού όπως: εργαλεία χειρός και αναλώσιμα, αγροτικά εργαλεία, ηλεκτρικά εργαλεία, εργαλεία κήπου, εργαλεία βαφής - σπρέι, συγκολλητικά, κλειδαριές και λουκέτα, ειδη προστασίας/ ασφαλείας.
Η μακροχρόνια συνεργασία μας με καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού εξασφαλίζει την διάθεση αναγνωρισμένων και ταχυκίνητων κωδικών οι οποίοι αποτελούν τον κορμό των καταστημάτων λιανικής.
Επίσης μια σειρά κωδικών που καλύπτουν και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες υπάρχει για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. 


Οι συνεργάτες μας
 


 σιδηροπωλεία
 χρωματοπωλεία
 καταστήματα με είδη κιγκαλερίας

 καταστήματα με βιομηχανικά εργαλεία
  γεωπονικά καταστήματα
 τεχνικά πολυκαταστήματα
4 Βασικές μας αρχέςΑποφασιστικότητα
Επιδιώκουμε καθημερινά να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε, δρώντας με πάθος και επιμονή.Δημιουργικότητα
Η περιέργεια να μαθαίνουμε νέα πράγματα και η έμπνευση αποτελούν για εμάς κινητήρια δύναμη για ανάπτυξη και βελτίωση.Ακεραιότητα
Επικοινωνούμε ανοιχτά και με ειλικρίνεια με όλους τους εμπλεκόμενους της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας.Ομαδικότητα
Πετυχαίνουμε όλα τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα μας δίνοντας έμφαση στη λειτουργία της ομάδας.
Το όραμά μας

Να είμαστε ο προμηθευτής ηγέτης αγροτικών και σιδηρικών εργαλείων στην ελληνική αγορά, συνεισφέροντας στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξηΗ αποστολή μας

Να χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας και να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες της αγοράς.
Να αναπτύσσουμε το πελατολόγιο μας και να ενισχύουμε την κουλτούρα αμοιβαίου οφέλους μέσω της επαγγελματικής μας πρότασης.